Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ НАТАЛІ МУСІЄНКО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Дата: 01.10.2023 10:43
Кількість переглядів: 300

 

 

Фото без опису

Шановні вчителі, працівники освітніх установ, ветерани педагогічної праці!

Щиро вітаю Вас з днем вашого професійного свята – Дня працівника освіти. День вчителя – свято кожного з нас. У ці дні ми з величезною вдячністю згадуємо своїх шкільних вчителів. Праця вчителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. Ви – творці майбутнього нашої держави, її інтелекту.

Тому українці завжди цінували та шанували працю Вчителя, ставили її на перше місце. І сьогодні у складні часи для нашої держави та української освіти зокрема, Ви забезпечуєте належний рівень знань. Саме Ви закладаєте у підростаючого покоління основи патріотичного виховання, любов до Батьківщини, почуття обов'язку та готовності захищати та боронити свій дім.  Спільно з вихованцями Ви допомагаєте нашим Збройним силам України. Разом з малюнками, оберегами, створеними руками учнів, Ви передаєте частину домашнього затишку та тепла, які зігрівають серце нашим захисникам на фронті та підтримують їх.  

Ваша щоденна праця із дітьми та молоддю є найважливішою для розвитку української нації, нашої громади. Адже від тих цінностей, які Ви сформуєте у юного покоління, залежить доля наших родин, громади, держави.         

        Вітаю всіх працівників освіти нашої громади, ветеранів педагогічної праці з професійним святом. Бажаю кожному із Вас міцного здоров’я, успіхів у трудовій діяльності, миру та злагоди в родинах, любові та пошани Ваших вихованців! Перемоги всім нам та скорішого повернення у навчальні заклади!

 

З повагою

міський голова                                                                                   Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь