Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 05.10.2023 13:59
Кількість переглядів: 146

 

Фото без опису

 

        Сьогодні, 5 жовтня, відбулось засідання виконавчого комітету  Вільнянської міської ради, яке провела міський голова Наталя Мусієнко. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади. У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались майнових та земельних питань. Деякі питання винесені на засідання 41 (позачергової) сесії Вільнянської міської ради.
            За рахунок перевиконання дохідної частини загального фонду міського бюджету станом на 01.10.2023 буде забезпечено фінансування видатків на: організацію благоустрою населених пунктів; заходи та роботи з територіальної оборони; забезпечення діяльності бібліотек ("Предмети, матеріали, обладнання та інвентар", придбання матеріалів для ремонту приміщення у зв'язку з участю КУ "Вільнянська ЦБС" ВМР у проєкті “Людський вимір - інклюзивні дані для стабільності та розвитку”, що реалізується Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки Посольства Канади в Україні, та отриманням гранту для створення молодіжного вільного простору для самовираження, комунікації та дозвілля дітей та молоді Вільнянської громади – «Бібліохаб» (Bibliоhub); утримання та навчально-тренувальна робота Вільнянської міської дитячо-юнацької спортивної школи “Колос”; КНП “Вільнянська БЛ” по об’єкту "Реконструкція системи електропостачання з встановленням дизельного генератора на дитячий корпус комунального некомерційного підприємства "Вільнянська багатопрофільна лікарня" Вільнянської міської ради за адресою: Запорізька обл., м.Вільнянськ, пров.Гнаровської,6 (виконання будівельних, монтажних та пусконалагоджувальних робіт); "Реконструкцію системи електропостачання з встановленням дизель-генератора на котельні за адресою: Запорізька область, м. Вільнянськ, вул. Козацька, 20" відповідно до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності Вільнянської міської ради на 2023 рік.
        Розглядалися питання щодо вирішення проблем виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав. Всього члени виконавчого комітету розглянули 6 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь