Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 41 (позачергової) сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання

Дата: 06.10.2023 15:37
Кількість переглядів: 186

 

Фото без опису

 

         6 жовтня  відбулось пленарне засідання  сорок першої позачергової сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлено 20 питань.  Важливі питання, яким депутати приділили увагу були: про внесення змін до Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та військових частин Збройних Сил України на території Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік; про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік; про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік; про звернення депутатів Вільнянської міської ради до Президента України, Верховної Ради України щодо підтримки Збройних Сил України та недопущення вилучення коштів місцевих громад та інші не менш важливі питання.
        Депутатами були внесені пропозиції щодо багоустрою Вільнянської міської територіальної громади згідно Програми благоустрою.
        Було введено депутата від Запорізької обласної організації Партії Зелених України Наталію Володимирівну Нестеренко до   складу постійної  комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров’я, материнства,  дитинства,  соціальної  політики  та  праці Вільнянської  міської  ради  восьмого  скликання.  
          Депутати на позачерговій сесії надали слово представнику науково-експертної ради зі сталого розвитку Запорізького регіону Олексію Стояновському. Пан Олексій наголосив, що у травні 2022 року місто Вільнянськ увійшло до унії Балтійських країн на зборах в онлайн форматі. Місто – єдине в Україні є асоційованим членом унії Балтійських країн. У жовтні 2023 року відбудеться з’їзд представників міст Балтії, куди запрошуються представники Вільнянської міської територіальної громади, щоб заявити, що громада потребує допомоги та підтримки Балтійських міст. Мета конференції - це всебічна підтримка України. Депутати підтримали пропозицію Олексія Стояновського.
         Представники органів місцевої влади розглянули ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення. Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на нашому сайті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь