Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Бригада “АЗОВ”

Дата: 10.10.2023 09:33
Кількість переглядів: 180

 

Фото без опису

Бригада “АЗОВ”

 

З огляду на важливість вчасного та повноцінного доукомплектування бригади «Азов» мотивованими бійцями та з метою підвищення обороноздатності нашої держави проходить набір добровольців до бригади «Азов» Національної гвардії України»! Разом до Перемоги! 

Підпорядкування :

Батальйон «Азов» створений 5 травня 2014 року у м. Бердянськ як батальйон патрульної служби міліції особливого призначення (БПСМОП) МВС на підставі рішення Міністерства внутрішніх справ України.

17 вересня 2014 року наказом міністра внутрішніх справ України батальйон «Азов» було реорганізовано та розширено до складу полку міліції особливого призначення «Азов» МВС.

11 листопада міністром внутрішніх справ України було підписано наказ про переведення полку «Азов» до складу Національної гвардії України з подальшою доукомплектацією його до бойового стандарту бригад Національної гвардії. Сьогодні підрозділ «Азов» – це окремий загін спеціального призначення «Азов» військової частини 3057 Національної гвардії України.

У лютому 2023 року окремий загін спеціального призначення «Азов» став 12-ю бригадою спеціального призначення НГУ «Азов».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь