Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 12.10.2023 14:17
Кількість переглядів: 149

 

Фото без опису

 

         Сьогодні, 12 жовтня, відбулось засідання виконавчого комітету  Вільнянської міської ради, яке провела міський голова Наталя Мусієнко. Під час засідання було розглянуто 19 питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади, зокрема про перехід на змішану форму навчання у ліцеї «Успіх» Вільнянської міської ради; інформація про виконання міського бюджету за 9 місяців 2023 року; про підготовку житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023–2024 років; про перенесення черги соціального квартирного  обліку у  виконавчому  комітеті Вільнянської міської ради та інші не менш важливі питання.      Розглядалися питання про надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку. 
            Члени виконавчого комітету розглянули та прийняли проєкт рішення міської ради про хід виконання рішення виконавчого комітету від 11.05.2023 року № 121 «Про підготовку житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023–2024 років». Розглядали інформацію від керівників підприємств, установ, закладів, організацій Вільнянської міської територіальної громади про підготовку до опалювального сезону об’єктів житлово-комунальної і соціальної інфраструктури, які вже готові до роботи в осінньо-зимовий період.
            Члени виконкому розглянули та підтримали проєкт рішення про перехід на змішану форму навчання у ліцеї «Успіх» Вільнянської міської ради. Враховуючи наявність актів прийому готовності ліцею «Успіх» Вільнянської міської ради та оцінки об’єкта щодо можливості його використання для укриття населення,  як найпростішого укриття, проєктом рішення було визначено порушити клопотання перед Запорізькою обласною військовою адміністрацією щодо переходу на змішану форму навчання у ліцеї «Успіх» Вільнянської міської ради.
              Розглядалися питання щодо вирішення проблем виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав. Члени виконавчого комітету розглянули всі питання  порядку денного та прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь