Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 20.10.2023 11:45
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

       20 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко. На початку засідання всі члени виконавчого комітету хвилиною мовчання згадали загиблих Героїв Вільнянської міської територіальної громади: Ігора Юрчишина та Сергія Кисельова, які загинули 20 жовтня 2022 року під час виконання обов’язку по захисту незалежності України. 
       У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, зокрема зміни до програм: “Програми захисту населення від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Вільнянської міської ради Запорізького району Запорізької області на 2023-2027 роки”; “Програми підтримки та розвитку КНП “Вільнянська багатопрофільна лікарня” Вільнянської міської ради на 2023 рік”; “Програми розвитку та підтримки галузі “Охорона здоров’я” Вільнянської міської ради на 2023 рік”.
          Всього члени виконавчого комітету розглянули 4 питання порядку денного, які винесені на засідання 42 (позачергової) сесії Вільнянської міської ради. Засідання виконавчого комітету пройшло у діловому та конструктивному порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь