Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Думайте , мрійте, малюйте позитивно!

Дата: 23.10.2023 15:42
Кількість переглядів: 113

 

Фото без опису

 

 

       21 жовтня у ліцеї “Успіх” відбулися заняття мовного клубу “Ріка” за сприяння інтеграційного клубу “Ріка”, громадської організації “Десяте квітня”, Вільнянської міської ради та арт психологів. Вивчали іншомовні слова та спробували арт-терапію - нейрографіку. Нейрографіка — інструмент арт-психології, творчий метод трансформації реальності або позитивні зміни у житті своїми руками за допомогою фігур та ліній! У назві дві складові «нейро» ( нейрони — нервові клітини головного мозку, які з’єднуються між собою, формують пам’ять і свідомість) і «графіка» ( графо — пишу, лист, малювання, механічний метод відображення сформованої картинки мислення).

         Наш світ складається з фігур і ліній. У нейрографіці ми використовуємо енергію фігур: кола, трикутника, квадрата і лінії. Спеціальна природна нейрографічна лінія унікальна і не повторює себе на кожному відрізку шляху. Якщо навчитися легко проводити лінії не туди, куди хочеться, то і в інших сферах життя буде легше йти. Йти туди, куди до цього було складно. В цьому і полягає зняття обмежень. Потрібно працювати саме з відчуттями, що і робили учасники мовного клубу - “ламали мозок”, але картини вийшли неперевершені, кожна унікальна по своєму, кожен бачить в ній свій внутрішній світ з перепонами, проблемами, але ми все вирішили, округливши всі гострі кути та зробивши наше життя яскравим та без перепон!

            Кава-брейк, майстер-класи, цікаве спілкування українською та багато нового дізналися учасники клубу, а головне - створені власноруч картини у техніці “нейрографіка” на занятті відправилися додому, а учасники були щасливі й перезавантажені за допомогою арт-терапії. Ми всі разом наближаємо Перемогу, вивчаємо українську мову. Говори українською - мовою любові!

            Наступні заняття мовного клубу відбудуться 10 листопада. Плануємо відвідати Запорі́зький обласний краєзна́вчий музе́й. Запрошуємо всіх бажаючих до мовного клубу “Ріка”, пливемо за українською течією!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь