Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Привітання з Днем інженерних військ, Днем ракетних військ і артилерії України!

Дата: 03.11.2023 09:32
Кількість переглядів: 81

 

Фото без опису

 

 

     3 листопада в Україні відзначають державне свято на честь ракетних військ та артилерії, які сьогодні є грізною вогневою силою Збройних сил України, допомагають здобувати перевагу над нашим ворогом та впевнено стримувати російські війська від їхніх наступів. Також вони забезпечують поразку ворожих угрупувань та рятують життя українським піхотинцям.

    А ще сьогодні відзначають День інженерних військ України. Це – вид Спеціальних військ Збройних сил України, які виконують завдання як на фронті так і в тилу під час бойових дій, допомагають вирішувати логістичні або захисні завдання. Інженерні війська супроводжують різні підрозділи, від піхоти та моторизованих до аеромобільних та повітряних сил, одними з перших вступають в бій: прокладають безпечні проходи в мінних полях для просування піхоти і техніки, знешкоджують вибухові пристрої, розчищають дороги від загороджень і завалів, наводять необхідні переправи через водні перешкоди, займаються виявленням і знищення вибухонебезпечних предметів, охороною гідротехнічних споруд, мостів під час льодоходів та паводків.

       Це – мужні, сміливі, віддані патріоти своєї Батьківщини, про подвиги яких знатиме весь світ! Дякуємо вам за патріотизм та мужність, за готовність до захисту Батьківщини!

       Сьогодні ми згадуємо наших загиблих військовослужбовців і молимося за їхні душі. Вічна слава та Царство Небесне Героям, які віддали своє життя за Україну.

      Ми також висловлюємо глибоку повагу нашим ветеранам і тим, хто сьогодні продовжує нести службу і захищає мир в Україні.

       Хай Господь береже Вас на полі бою! Здоров’я, щастя і Божої благодаті Вам і Вашим родинам! Ви крок за кроком наближаєте нашу країну до омріяної перемоги.  Нехай вже в найближчому майбутньому вашим наймасштабнішим бойовим завданням стане лише миротворчість!

Слава Україні!

Слава нашим Героям!

 

З повагою, міський голова

Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь