Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Онлайн кластер" Булінг та кібербулінг

Дата: 03.11.2023 10:11
Кількість переглядів: 97

 

Фото без опису

      Онлайн кластер" Булінг та кібербулінг. Способи виявлення та застереження" зібрав 80 учасників, вчителів та учнів 7-11 класів шкіл громади, вихованців та педагогів ЦДЮРД. батьків.
      Організаторами  цього не першого спільного онлайн заходу для дітей, педагогів, батьків виступив ЦДЮРД Вільнянської міської ради.( директор Савченко О.М), за підтримки відділу освіти та культури ( начальник Ганова Л.П) Спікерами кластеру стали: Орлова О.Г ( культорганізатор ЦДЮРД), Назарчук І.Ю ( вчитель ліцею" Успіх", керівник гуртка ЦДЮРД), Андрєєв О.( голова Ради лідерів ЦДЮРД, учень 10 класу ліцею" Світоч"), Максимча С ( учениця 11 класу ліцею " Успіх"), Конопленко П.(учениця 11 класу ліцею " Успіх").На заході разом з дітьми та педагогами працювала в. о директора   КУ "ЦОКДРОЗ" Панченко Л.В. Після змістовних доповідей закріпили знання з теми онлайн активностями: сортували ситуації, створили полотно слів-асоціацій( на фото), моніторили наявність булінгу в житті кожного учасника.
          Наші діти та вчителі неймовірні! Дякуємо  кожному небайдужому, хто долучився. Усі учасники отримають сертифікати. Ну а ми вже анонсуємо наступний онлайн -кластер до Дня Гідності в рамках участі у Міжнародному проєкті з нагоди Дня Гідності. Сподіваємося, що число учасників буде іще більшим.    

  Центр дитячо-юнацького розвитку та дозвілля



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь