A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ДЛЯ БЕЗХАТЧЕНКІВ ПОЧИНАЄ ПРАЦЮВАТИ ПУНКТ ГАРЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ

Дата: 06.11.2023 15:59
Кількість переглядів: 107

 

Фото без опису

 

        Щороку в рамках виконання місцевої програми соціального захисту бездомних громадян, осіб, звільнених з місць позбавлення волі, та осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, організовується гаряче харчування безпритульних та громадян, що опинилися в скрутних життєвих обставинах, в осінньо-зимовий період.
       Служба обліку бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, є структурним підрозділом територіального центру. Станом на 01.11.2023 року на обліку перебувало 47 осіб.   
       Згідно  програми «Про місцеву Програму соціального захисту бездомних громадян та осіб, звільнених з місць позбавлення волі та осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, на 2022-2023 роки», бездомним громадянам та громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах, в зимовий період з 01.01.2023  по 01.03.2023   забезпечувались гарячим харчуванням п’ять разів на тиждень. Охоплено 32 особи. З 01 листопада відновлена видача гарячого харчування У поточному році було видано 510 гарячих обідів. У листопаді працівниками відділу соціального захисту населення Вільнянської міської ради та комунальної установи «Територіальний центр соціального  обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільнянської міської ради було здійснено рейд з метою виявлення безхатченків та постановки на облік для надання допомоги та гарячого харчування. Місцева влада щорічно підтримує вразливі верстви населення в осінньо-зимовий період.
        Попри введення військового стану в Україні та постійних активних бойових дій на території Запорізької області, а також ракетних ударів ворога, працівники  територіального центру постійно  продовжують надавати соціальні послуги в повному обсязі та виявляти нужденних в допомозі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь