A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЗАХИСТ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 07.11.2023 14:12
Кількість переглядів: 136

 

Фото без опису

      Через війну в Україні тисячі дітей залишаються сиротами, втрачають зв’язок із рідними та потрапляють у складні життєві обставини. 
         Сьогодні на первинному обліку служби у справах дітей перебуває 37 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Станом на 1 листопада у громаді проживає 6 дітей у  дитячому будинку сімейного типу, 12 дітей у прийомних сім’ях, 35 дітей в сім’ях опікунів. Евакуйовано за кордон 8 дітей, які перебували у дитячому будинку сімейного типу, 2 дитини, які проживають у прийомній сім’ї, 11 дітей, які знаходяться під опікою. Евакуйовано з зони можливих бойових дій до Західної України 3 дітей, які знаходились під опікой. У вересні та листопаді під опіку влаштовано 4 дітей, у квітні 2 дітей влаштовано до дитячого будинку сімейного типу виховання та 1 дитина до прийомної сім’ї у жовтні. Рішенням Вільнянського районного суду усиновлено 1 дитину. На обліку кандидатів в усиновлення перебувало 2 подружжя, які вже усиновили дітей. 
        «В умовах воєнного стану служба у справах дітей Вільнянської міської ради продовжує працювати з сім’ями, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування», - каже начальник служби у справах дітей міської ради Олена Павлюк.
         У Службі у справах дітей постійно перебувають на контролі діти, які опинились у складних життєвих обставинах. Працівники служби опікуються тим, щоб діти були у безпеці, у них була їжа, одяг, вони могли продовжити навчання.
         Служба у справах дітей Вільнянської міської ради постійно співпрацює з благодійними фондами щодо підтримки сімей у гуманітарному та психологічному напрямках.                        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь