Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

9 ЛИСТОПАДА - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА 

Дата: 09.11.2023 09:25
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

 

       Працівники клубних установ, художники, бібліотекарі, музейники, викладачі дитячої музичної школи, фахівці відділу культури – це ті, хто кожного дня долучає мешканців Вільнянської громади до традицій та звичаїв українського народу, а сьогодні, у час війни, веде свій, культурний фронт.
         Зараз завдяки культурі й тим, хто продовжує робити свою справу у цій сфері, завдяки нашій мові ми залишаємося українцями – єдиною нацією сміливих і мужніх людей. Кожен на своєму місці та кожен робить свій вклад, щоб розбудувати велику українську культуру.
         У непростий для України час випробувань та великих викликів, нам як ніколи потрібна  сучасна культура і народне мистецтво. Тому, я дякую кожному, хто на своєму місці, у свій спосіб, бореться за те, щоб мистецький голос лунав сильно та переконливо.
          Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Нехай  ваша праця завжди буде потрібною та корисною, нехай мистецтво дарує нам надію та силу, стає основою мирного та щасливого життя! Бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, особистого щастя та нових творчих здобутків!

З повагою
міський голова
Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь