Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 16.11.2023 15:07
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

       16 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, зокрема проєкти рішень про внесення змін до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Вільнянської міської територіальної громади Запорізького району Запорізької області на 2023 – 2027 роки; про внесення змін до Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та військових частин Збройних Сил України на території Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік; про внесення змін до Програми розвитку освіти Вільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки; про Програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, здійснення представницьких та інших заходів Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік та інші не менш важливі питання.    
        Члени виконавчого комітету розглянули проєкти рішень міської ради щодо медичних програм на 2024 рік: лікування осіб, які страждають на психічні розлади; профілактика, діагностика та лікування рідкісних (орфанних) хвороб; боротьба з онкологічними захворюваннями; удосконалення системи надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю; протидія захворюванню на туберкульоз; централізовані заходи з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет.
      На засіданні розглянули питання про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів .  Не залишились поза увагу й інші актуальні питання житлово-комунального господарства, соціального захисту, а також захисту майнових прав неповнолітніх. 
        Також членами виконавчого комітету розглянуто проєкти рішень міської ради, які плануються до розгляду на засіданні сорок третьої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання.   Всього члени виконавчого комітету розглянули 92 питання порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь