Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Меморандум про співпрацю з БФ «Право на захист»

Дата: 22.11.2023 11:51
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

     Вільнянська міська рада спільно із благодійним фондом “Право на захист”, усвідомлюючи необхідність гарантій захисту прав, свобод та законних інтересів внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали у зв’язку з конфліктом на Сході України, прагнучи забезпечити максимальну ефективність здійснюваних заходів при досягненні спільних цілей, уклали Меморандум про взаємодію та співпрацю. Метою підписання Меморандуму є спільне прагнення втілювати в життя ефективні форми співпраці та консолідувати зусилля, спрямовані на надання допомоги населенню громади, яке постраждало від конфлікту в Україні, спричиненого російською федерацією. Сторони домовилися об’єднати зусилля щодо забезпечення захисту прав та законних інтересів внутрішньо переміщених осіб на території громади.

       Сторонами було обговорено основні напрямки спільної діяльності та способи їх реалізації. Благодійний фонд «Право на захист» – благодійний фонд, який захищає права шукачів притулку, біженців, осіб без громадянства і без документів, внутрішньо переміщених осіб та постраждалих унаслідок конфлікту.

       Упевнені, що підписання меморандуму додасть імпульсу для спільної праці, а партнерські відносини допоможуть подолати будь-які виклики сьогодення. Працюємо разом та наближаємо Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь