Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Прощання з Героєм

Дата: 24.11.2023 13:52
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

 

       24 листопада 2023 року Вільнянська міська територіальна громада провела в останню путь  нашого захисника – Безпалька Олексія Миколайовича, який  боронив кордони України та мужньо загинув 14 листопада 2023 року.
         Олексій народився  20 липня 1974 року у Луганську, де і провів своє дитинство. Юність та навчання вже пройшли у рідному серцю Вільнянську. У 1989 році закінчив восьмирічку Вільнянської загальноосвітньої школи № 1. Однокласники та вчителі згадують, що Безпалько Олексій був щирим, відкритим, вихованим та гарним учнем, який добре навчався, мав багато друзів.
        Після закінчення школи, вступив до Запорізького металургійного коледжу. Працював на підприємствах Запорізької області: приватне акціонерне товариство “Запоріжсталь”, товариство з обмеженою відповідальністю “Стальмонтаж”. 
         Останнє місце роботи - товариство з обмеженою відповідальністю “Солт-Оіл”, на якому працював слюсарем.
          17 вересня 2022 року був мобілізований першим відділом Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на військову службу. У військовій частині він був командиром середніх танків. Мав військове звання - головний сержант стрілецького батальйону.
          Він був життєрадісною людиною, будував плани на майбутнє та не судилося. Життя Олексія обірвалося 14 листопада  2023 року під час ведення бойових дій поблизу населеного пункту Хромове Донецької області  під час виконання бойового завдання по захисту Батьківщини. Під час обстрілу військової частини, отримав численні осколкові поранення, несумісні з життям.
         Сина втратила  мати – Валентина Лаврентіївна, без чоловіка залишилася дружина Тетяна Анатоліївна, без батька – син Артем, без брата залишилася сестра Наталя Миколаївна. 
          Мешканці громади утворили живий коридор для прощання з Безпалько Олексієм. Колеги, рідні та близькі прийшли на молитовну панахиду по загиблому,  провести його в останній путь,  та віддати шану захиснику!
          Слова вдячності за захист Батьківщини, за виховання мужнього, сильного, українського воїна матері висловили міський голова Наталя Мусієнко, побратими та представник І відділу Запорізького РТЦК та СП. 
         Наш обов’язок -  пронести пам’ять про нашого земляка - нашого Героя Безпалько Олексія Миколайовича, який віддав свій обов’язок Батьківщині. Вічна пам’ять і слава тобі, Олексію… Найщиріші співчуття родині загиблого героя…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь