Вільнянська міська територіальна громада
Запорізька область

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2023 09:16
Кількість переглядів: 113

 

Фото без опису

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця катастрофа є болем для всієї України. І тепер не лише в квітневий день 26 числа, а і 14 грудня  вже стало доброю традицією вшановувати  учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Поряд з уроком, який дала людству катастрофа безперечно є урок важкого героїзму, мужності та милосердя. Дай Боже нам мудрості та знань, щоб уникнути у майбутньому будь-якого лиха.

Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які 37 років тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Велика Вам подяка і низький доземний уклін за відвагу, патріотизм і мужній вчинок, який врятував людство.

Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.

Бажаю кожному з вас, шановні ліквідатори, міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах, довгих та щасливих років життя.

Дякуємо нашим воїнам за те, що ціною свого здоров’я та життя боронять кордони України та захищають її інтереси, твердо тримають позиції і відбивають напади ворогів, щоб ми могли жити у власних домівках та працювати.

З повагою, міський голова 
Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора