Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

  Засідання виконавчого комітету

Дата: 14.12.2023 15:41
Кількість переглядів: 135

 

 

Фото без опису

 

     14 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко.  
       У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади, зокрема: про затвердження Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік; про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік; про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що є об’єктом комунальної власності Вільнянської міської територіальної громади; про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами та доповненнями); про визначення місць для торгівлі новорічними ялинками на території Вільнянської міської територіальної громади; про затвердження Порядку відшкодування за поховання загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, осіб, які загинули внаслідок ракетних ударів, в тому числі невпізнаних тіл загиблих, під час збройної агресії російської федерації проти України  Вільнянською міською територіальною громадою та інші питання.
           На засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про  визначені місця для торгівлі новорічними ялинками на території Вільнянської міської територіальної громади за адресами:
- вул. Зачиняєва,  поруч з торговими рядами  (згідно схеми);
- вул. Миру,43,  поруч з торговим павільйоном (згідно схеми);
- в районі перехрестя вул. Незалежності України та вул. Ціолковського, поруч з магазином «Будмаркет Центральний» (згідно схеми);
- вул. Шевченка,2, поруч з центральним ринком (згідно схеми);
- вул. Шевченка, поруч з місцями  для торгівлі сільськогосподарською  продукцією (згідно схеми);
- в районі перехрестя  вул. Козацька та вул. Шевченка, поруч з парком Шевченка (згідно схеми); 
- вул. Незалежності України, поруч з будівлею №28 (згідно схеми).
А також було рекомендовано директору приватного підприємства «Укрспецпромгруп ЛТД»  Руслану Шпитальову організувати  торгівлю новорічними ялинками на торгівельному майданчику по  пров. Гнаровської, 9а.
         У ході засідання члени виконкому прийняли низку рішень щодо земельних, соціальних та захисту прав дітей (питання про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів стосовно 44 дітей громади). Також були розглянуті питання щодо продовження строку дії Договору оренди нерухомого комунального майна Вільнянської міської ради.
        Всього члени виконавчого комітету розглянули 70 питань порядку денного. Засідання виконавчого комітету пройшло у діловому та конструктивному порядку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь