Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 45 (позачергової) сесії Вільнянської міської ради

Дата: 14.12.2023 16:11
Кількість переглядів: 237

 

 

Фото без опису

 

        14 грудня  відбулось пленарне засідання сорок п’ятої позачергової сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. На початку засідання сесії вшанували хвилиною мовчання  загиблих ліквідаторів на Чорнобильській ЧАЕС, які 37 років тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, а також загиблих захисників, які захищали незалежність України у війні проти російської федерації. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлено 5 питань. Важливі питання, яким депутати приділили увагу були: внесення змін до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Вільнянської  громади  на 2023 -2027 роки; про внесення змін до Програми розвитку освіти Вільнянської громади на 2023-2025 роки; про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що є об’єктом комунальної власності Вільнянської громади; про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами та доповненнями) та інші.
      Відповідно даного рішення про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами та доповненнями) внесено перерозподіл коштів, а саме забезпечено наступні обєкти: встановлення габіонів (захист критичної інфраструктури), придбання освітлювальних приладів, автоматичних вмикачів та електричного проводу для заміни тих, які вийшли з ладу в зв’язку з терміном експлуатації та непридатні для подальшого використання Вільнянського ліцею "Світоч" Вільнянської міської ради; поточний ремонт ділянки водопроводу з заміною запірних пристроїв, трубопроводу водопостачання в межах підвального приміщення та протикорозійним захистом сталевого водопроводу Вільнянського ліцею «Світоч».
     Попередньо усі проєкти рішень були розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на нашому сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь