Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

КП «Облводоканал» ЗОР повідомляє

Дата: 18.12.2023 14:03
Кількість переглядів: 229

 

Фото без опису

Шановні споживачі!
КП «Облводоканал» ЗОР повідомляє!
З 01.01.2024 року плата за абонентське обслуговування для споживачів у розрахунку на одного абонента (адресу) на місяць за кожним видом послуги встановлюється в наступних розмірах:
- з централізованого водопостачання: 26,94 грн. з ПДВ,
- з централізованого водовідведення: 26,94 грн. з ПДВ.
Пунктом 11 ч. 1 ст. 1 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (з урахуванням змін, внесених Законом України від 03.12.2020 №1060) встановлена плата за абонентське обслуговування, яка нараховується при наданні послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. 
Плата за абонентське обслуговування - це платіж, який споживач сплачує виконавцю послуги за індивідуальним договором про надання комунальних послуг (у багатоквартирному будинку, індивідуальному садибному будинку, самостійному об’єкту нерухомого майна) для відшкодування витрат, пов’язаних з укладенням договору, здійсненням розподілу обсягу спожитих послуг між споживачами, нарахуванням та стягненням плати за спожиті послуги, а також за виконання інших функцій, пов’язаних з обслуговуванням виконавцем абонента за індивідуальним договором.
Відповідно до ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» плата виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання, складається з:
- плати за послугу, що розраховується, виходячи з розміру затверджених цін/тарифів на відповідну комунальну послугу та обсягу спожитих комунальних послуг, визначеного відповідно до законодавства;
- плати за абонентське обслуговування, яка не може перевищувати граничний розмір, визначений Кабінетом Міністрів України.
Отже, плата за абонентське обслуговування є складовою частиною ціни публічного індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та, відповідно, істотною умовою такого договору.
З розрахунком розміру плати за абонентське обслуговування Ви маєте можливість ознайомитися на офіційному веб - сайті КП «Облводоканал» ЗОР http://oblvoda.zp.ua/index.html.
    КП «Облводоканал» ЗОР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь