Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Стратегічний розвиток громади  - крокуємо вперед задля Перемоги

Дата: 20.12.2023 15:33
Кількість переглядів: 131

 

Фото без опису

 

     Завдяки громадській організації “Всеукраїнське громадське об’єднання “Інститут “Республіка” та Всеукраїнської Ініціативи “Активна громада” представники Вільнянської міської територіальної громади взяли участь в межах формування проєкту  “Формування місцевого бачення відновлення України”.      

           Начальники відділів, старости, депутати, керівники Вільнянської громади за допомогою команди Інституту “Республіка” , експертів українського та міжнародного рівня, консультацій профільних фахівців здійснили напрацювання “Плану відновлення для Вільнянської міської територіальної громади”. Тому у форматі дводенного заходу “Стратегічний розвиток Вільнянської громади” у місті Запоріжжя всі активно працювали, обговорювали, розробляли розвиток та відновлення Вільнянської громади у всіх сферах: в економічному, соціальному, екологічному, житлово-комунальному та інших блоках.  Під час навчання говорили про стратегічну ідею Вільнянської громади, унікальність громади, про важливість врахування інклюзії при формуванні стратегії, її інвестиційну привабливість, та про те, як здійснювати моніторинг виконання стратегії.

           На практичній частині учасники заходу опрацювали проєкт стратегії розвитку Вільнянської міської територіальної громади, визначили напрямки необхідних змін до неї та напрацювали план дій щодо адаптації стратегії громади.

             Успіх впровадження розробленого і затвердженого громадою стратегічного плану, а також плану відновлення, буде залежати від подальшої відповідальності за нього людей, а також усіх інших, хто матиме нагоду взяти участь у реалізації сформованого бачення майбутнього громади!  

              Це була неймовірна можливість навчитися, обмінятися досвідом та спільно створити шлях до майбутнього розвитку нашої громади! Дякуємо організаторам, нашим учасникам за активність, відкритість, креатив, обмін досвідом! Стратегічний план  розвитку громади розрахований на 3 роки: з 2025 по 2027 роки. В умовах війни виникла необхідність плану відновлення громади, тому активно працюємо для розвитку громади, наближаючи Перемогу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь