Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 46 сесії Вільнянської міської ради

Дата: 21.12.2023 16:20
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

         21 грудня відбулось пленарне засідання  сорок шостої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлено 18 питань.  Важливі питання, яким депутати приділили увагу були: про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2024рік; про затвердження Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності громади на 2024 рік; про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території громади на 2024 рік; про передачу у повне господарське відання КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області» контейнерів для сміття металевих та інші.
         Депутатами було заслухано начальника фінансового відділу Вільнянської міської ради Ольгу Бєлую  про бюджет Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік. Бюджет на 2024 рік було прийнято з врахованими пропозиціями , які надійшли до Вільнянської міської ради. У ньому першочерговими напрямками є забезпечити видатки на утримання установ та закладів громади, а також часткове забезпечення місцевих цільових програм на 2024 рік.  
       На сесії прийняте рішення про передачу у повне господарське відання КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області» 2 контейнерів для сміття за рахунок екологічних коштів. 
         Представники органів місцевої влади розглянули ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення.  Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на нашому сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь