Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Облаштування укриття ліцею “Світоч”

Дата: 22.12.2023 09:25
Кількість переглядів: 236

 

 

Фото без опису

 

           Вільнянська міська територіальна громада потребувала ремонту укриття ліцею “Світоч” й згідно розпорядження голови ОДА від 10.07.2023 № 351 про затвердження переліку пріоритетних для облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти Запорізької області у 2023 році та надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов, проєкт щодо облаштування укриття ліцею “Світоч” задовольнили.   Укриття ліцею “Світоч” є найпростішим укриттям та може використовуватися після капітального ремонту для безпеки учнів та працівників шкіл. З жовтня тривали роботи по облаштуванню укриття та в грудні ремонтні роботи  завершилися. В укритті була замінена вентиляція приміщення, встановлені металеві протипожежні двері, зроблені  вхід та 2 виходи з укриття,  нове сучасне освітлення, фарбування стін та підлоги. 
          Кошти на облаштування укриття виділялися з державного      (1 мільйон 354 тисячі гривен)  та місцевого бюджетів (580 тисяч гривен). Державний бюджет (70%) - це було співфінансування заходу, що реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти.  Дякуємо державі за таку надану можливість у субвенції для облаштування нашого укриття.    
           Багато було прикладено зусиль для облаштування найпростішого укриття, але ще попереду триває кропітка робота. Компетентні служби будуть перевіряти сховище щодо його готовності. Працюємо разом для розвитку громади та забезпечення освітніх закладів укриттями!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь