Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Річний форум імені Гуго Ґроція

Дата: 26.12.2023 14:22
Кількість переглядів: 185

 

Фото без опису

      22 грудня 2023 року у місті Дніпро пройшов форум партнерів імені Гуго Ґроція, організований громадською організацією "Десяте квітня", на якому були присутні представники Вільнянської громади. Мета форуму - проведення звітного річного заходу з метою знайомства партнерів з результатами роботи, знайомство учасників з різних сфер, мережування та зміцнення партнерських зв’язків. Під час форуму розглядалися такі теми: робота зі спільнотами, як співпрацювати з органами громадського сектору та ініціативними групами, співпраця з громадами, фасилітування, мобілізаційні заходи, розмовно-інтеграційний клуб РІКА.

   Також в процесі заходу учасники та учасниці мали змогу неформально спілкуватись та обмінюватись досвідом. До участі були запрошені представники громадських організацій та ініціативних груп, органів місцевого самоврядування, активісти громад та партнери, з якими ГО «Десяте квітня» працює на постійній основі.

       Захід сприяв мережуванню та зміцненню партнерських зв’язків задля успішної співпраці в майбутньому. Також під час форуму були відзначені нагородами особи та організації за вагомий внесок у захист прав людини та відповідь на гуманітарну кризу 2023 року. Вільнянську міську територіальну громаду було відзначено подякою за плідну співпрацю в розбудові громадянського суспільства. Дякуємо партнерам ГО “Десяте квітня” та пані Ірині за організацію та проведення мовного клубу “Ріка”, збір учасників та плідну співпрацю! Як тече ріка, так і ми пливемо у правильному напрямку, вивчаючи українську мову та наближаючи Перемогу!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь