Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

До уваги сільськогосподарських підприємств

Дата: 03.01.2024 09:32
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

На виконання листа Запорізької обласної державної адміністрації від 28.12.2023 № 08-23/4418 «Про підготовку проекту рішення» та листа Запорізької районної державної адміністрації від 29.12.2023 № 5570/01-31 «Про надання інформації», виконавчий комітет Вільнянської міської ради повідомляє, що Запорізькою обласною державною адміністрацією ведеться підготовка проєкту рішення щодо обставин непереборної сили у 2023 році в сільськогосподарських підприємствах області з метою створення переліку суб’єктів господарювання Запорізької області, що постраждали.

Рішення готується виключно відповідно до абзацу другого підпункту 298.8.4 пункту 298.8 статті 298 Податкового кодексу України для подання до Державної податкової служби України з метою підтвердження статусу платника єдиного податку четвертої групи у 2023 році та в якого частка власного сільськогосподарського товаровиробництва за 2023 рік є меншою ніж 75 відсотків.

Враховуючи вищенаведене, повідомляємо про необхідність надання (у разі потреби) до 15 січня 2024 року до Запорізької районної державної адміністрації листів - клопотань в довільній формі щодо включення суб’єкта господарювання до проєкту рішення. В клопотанні необхідно обов’язково зазначити назву підприємства, код ЄДРПОУ, юридичну та фактичну адресу потужностей виробництва.

Зазначений лист-клопотання можна надіслати на електронну адресу відділу економіки та агропромислового розвитку Запорізької районної державної адміністрації: economicazrda@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь