Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Увага! Важлива інформація!

Дата: 05.01.2024 08:25
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Водохреще - одне з найважливіших християнських свят у році, присвячене важливій події з життя Христа. У цю дату віруючі відзначають проведення обряду хрещення Ісуса в річці Йордан та його явлення народу як Спасителя та Месії. У 2024 році через перехід церкви на новоюліанський календар Водохреще відзначається 06 січня. 

З метою забезпечення безпеки людей під час проведення заходів на водних об’єктах, пов’язаних з відзначенням Водохреща на території Запорізької області, відповідно до рішення Ради оборони Запорізької області щодо встановлення правил проведення спортивних, освітніх, культурних, культурно-просвітних, релігійних та інших заходів під час правового режиму воєнного стану, заборонено купання під час релігійного свята Святе Богоявлення Господнє (Хрещення Ісуса Христа - Водохреще).

У зв’язку з цим видано розпорядження міського голови від 04.01.2024 № 04-р «Про забезпечення безпеки людей на території Вільнянської міської територіальної громади під час релігійних заходів зі святкування Водохрещі».

Звертаємо увагу на неухильне дотримання визначених норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь