Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Безпечний простір у громаді

Дата: 19.01.2024 14:27
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

      18 січня відбулась презентація звіту за результатами аудитів безпеки  громадських місць Вільнянської міської ТГ, який підготовлений ініціативно-мотивованою групою громади у рамках Проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповідь на виклики воєнного часу», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда – Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

       Після ознайомлення з проєктом «Жінки. Мир. Безпека»: відповідь на виклики воєнного часу» у Вільнянській міській ТГ було сформовано ініціативно-мотивовану групу, до якої увійшли представники виконавчого комітету Вільнянської міської ради, служби у справах дітей Вільнянської міської ради, Вільнянського міського центру соціальних служб Вільнянської міської ради, депутати Вільнянської міської ради. Ця група пройшла тренінг «Створення безпечного простору у громаді: Методика проведення аудитів безпеки», який відбувся 13–14 вересня 2023 р. у місті Дніпро.

       За результатами презентації звіту з аудиту безпеки громадськість ознайомилась з рекомендаціями для створення безпечного простору у громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь