A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Школярі ліцею “Потенціал” малювали мир і перемогу

Дата: 25.01.2024 14:48
Кількість переглядів: 164

 

 

Фото без опису

 

      25 січня було підбито підсумки конкурсу дитячого малюнка «Світ очима дітей» та вручено подарунки переможцям. Найкращі роботи увійшли до подарункового календаря.

   До участі у конкурсі малюнку долучилися 32 учні ліцею “Потенціал” Вільнянської міської ради. Міський голова Наталя Мусієнко подякувала дітям за участь у конкурсі, за щирі емоції, гарні яскраві роботи, які були втілені у творчих задумах і вручила дипломи та подарунки переможцям та учасникам конкурсу. Переможцями конкурсу малюнку “Світ очима дітей” стали Кумечко Назар, Хлопко Єва, Кондратенко Віктор та Могільова Марія, які отримали не лише подарунки та дипломи, а й календарі зі своїми малюнками на 2024 рік! Подяку за організацію та підтримку конкурсу отримала і педагог-організатор ліцею “Потенціал” Наталя Губіна.

        Цього року малюнки переможців були розподілені на дві теми: світ очима дітей та те, як вони бачать війну й боротьбу українського народу за свою свободу і незалежність. Так само вони були втілені в календарях на 2024 рік, рік, який, ми віримо, стане переможним для України.

       Організатором конкурсу виступили Запорізький благодійний фонд «Єдність за майбутнє»за підтримки Ротарі клуб Запоріжжя та їх керівника Огородової Тамари Миколаївни. Висловлюємо щиру подяку за постійну підтримку та нагороди дітей громади! Дякуємо за співпрацю!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь