A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Талановиті діти громади наближають перемогу своїми маленькими перемогами

Дата: 25.01.2024 14:56
Кількість переглядів: 122

 

Фото без опису

 

          2025 рік однозначно буде переможний, бо в нашій громаді рік почався з перемог. Вітаємо Народний художній колектив театр-студію БЕМС з перемогою - "ПЕРША ПРЕМІЯ" на Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Українська мрія" у місті Києві.
      Вітаємо наших учнів з Вільнянської дитячої художньої школи з перемогами в обласному конкурсі "Різдвяні візерунки ". Талановиті діти - талановиті в усьому.
        Вітаємо вихованців Вільнянської дитячої музичної школи: лауреата І ступеня Всеукраїнського фестивалю -конкурсу мистецтв ученицю Вільнянської музичної школи Галицьку Поліну (викл.з.фаху фортепіано Хісамієва Ольга); лауреата І ступеня Міжнародного двотурового фестиваля -конкурсу  "Зореграй" ученицю Вільнянської музичної школи Сущик Софію (викл.з фаху фортепіано Хісамієва О.В.); Могільову Марію (клас викладача Карпенко Олени Петрівни) з перемогою на Міжнародному конкурсі "Golden simphony'; на двотуровому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв "Зимові візерунки" ученицю Вільнянської музичної школи Кікавець Аріну та її викладача з фаху фортепіано Давидова В.С; Братішко Поліну  (викладач Билименко Світлана Анатоліївна) за два I місця  в конкурсах "Зірки Європи" та "Constellation world stars". 
        Так тримати, талановиті діти громади, вперед до Перемоги! Дякуємо ЗСУ за таку можливість бути українцями, жити, творити, розвиватися, перемагати !!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь