Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Психологічна підтримка дітей громади від БФ «Карітас Запоріжжя»

Дата: 30.01.2024 11:52
Кількість переглядів: 107

 

Фото без опису

 

 

          Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» вже не один рік співпрацює з Вільнянською міською радою у різних напрямках, цього разу представники фонду ра-зом з міською радою організували роботу психологів. Висококваліфіковані психологи, зокрема, Світлана Константінова, Віктор Бережний з початку співпраці зі службою у справах дітей Вільнянської міської ради надали допомогу різним найвразливішим категоріям дітей, які зазнали психологічних травм і страждань внаслідок втрати батьків, друзів, руйнування домівок, вимушеного внутрішнього переміщення. Невідкладні психологічні консультації отримали  діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; діти, які опинились в складних життєвих обставинах.
         Дякуємо за можливість підтримати усиновлених та влаштованих до сімейних форм виховання дітей, які втратили біологічні родини. Найважливіше, що ця допомога надійшла своєчасно під час адаптації дітей у нових родинах.
        Оскільки наші діти перебувають в зоні бойових дій, це приносить страждання та залишає глибокі травми у душі дітей всіх вікових категорій. Спостерігається збільшення запитів батьків дітей на психологічну допомогу. Завдяки нашій співпраці така можливість для наших дітей є.
        Цінуємо Ваші зусилля в організації надання психологічної підтримки дітям Вільнянської громади, яка є проявом гуманізму та співпереживання до дітей найвразливіших категорій.  Дякуємо за співпрацю та постійну підтримку. Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь