Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Допомога з Німеччини

Дата: 30.01.2024 15:04
Кількість переглядів: 185

 

Фото без опису     

Допомога з Німеччини

        Сьогодні було закінчено видачу гуманітарної допомоги від  БО « БФ  "Ініціативне покоління» та особисто від співзасновника Дмитра Олійника, який плідно співпрацює з ініціативною групою із с.Вальдбьокельхайма мешканцям, які опинились в складних життєвих обставинах. Рішення про видачу даним категоріям допомоги було прийнято на засіданні гуманітарного штабу  Вільнянської міської ради. 
        Продуктові набори отримали родини з дітьми, інваліди дитинства, особи з інвалідністю, які не здатні самостійно пересуватись та себе обслуговувати, родини, які внаслідок військової агресії втратили джерела доходу, одинокі люди похилого віку (70 +) та інші. 
        У зимовий період, коли значно зросла вартість комунальних послуг, родинні бюджети вимушені сплачувати чималі кошти за теплопостачання, обмежуючи себе в елементарних речах, отримана від громадської організації допомога є суттєвою підтримкою. Кожен, хто отримав надану допомогу, висловлював слова вдячності, а діти раділи солодким подарункам. Люди були приємно вражені, що друзі з Німеччини настільки чуйні та щирі, відповідальні та злагоджені, не залишаються осторонь, а постійно підтримують  тих, хто на власні очі бачить, що таке війна у ХХІ сторіччі.
        Допомогу отримали не лише мешканці міста Вільнянська, але й жителі сільських населених пунктів, де відсутнє маршрутне сполучення, елементарні продуктові магазини, процвітає безробіття. Тих населених пунктів, які з кожним днем спустошуються, оскільки частина мешканців стають на захист України, інша (не в змозі більше жити у стані постійної тривожності) – переміщуються у більш безпечні регіони, рятуючи своїх дітей та стареньких батьків, полишаючи батьківський будинок та власні оселі.
       Працювати сьогодні – це не просто наш обов’язок, це внесок у боротьбу проти ворога, в оборону нашої країни. Ми дякуємо БО  « БФ "Ініціативне покоління» та особисто співзасновнику Дмитру Олійнику за  постійну допомогу нашій громаді.  Досягнутий результат – це наш спільний результат. А у співпраці – запорука нашого успіху, нашої Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь