A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Арт-терапевтичний захід для дітей та підлітків

Дата: 05.02.2024 16:52
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

За сприяння ГО «Ресурсний центр «Соціальна ініціатива «Крок за кроком» в рамках проєкту «Облаштування кімнати психологічної підтримки для жінок, дітей, надавачів послуг у Вільнянській ТГ Запорізькій області» та Українського Жіночого Фонду, відбулися арт-терапевтичні заходи для дітей та підлітків Вільнянської міської територіальної громади.

Захід спрямований на зниження емоційного напруження та відновлення соціалізації через можливість живого спілкування.

Учасники мали змогу в ігровій формі більш детально дізнатися про емоції, за допомогою кольорів відобразити свої переживання, презентувати основні емоції, які супроводжують їх протягом життя.

Завдяки різним вправам, проведеним психологом, арт-терапевтом, арт-коучем, спеціалістом з сімейних відносин, спікером міжнародних конференцій, тренером психологічних фестивалів Світланою Чернобук, діти та підлітки щиро раділи спілкуванню, залюбки брали участь в активностях та ділилися власними думками.

Сьогодні були присутні діти дошкільного, молодшого та середнього шкільного віку. Жоден з присутніх не залишився без подарунка, заходи пройшли у дружній, веселій та теплій атмосфері.

Реалізація даного проєкту стала можливою завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

#Український_Жіночий_Фонд

#Жінки_Мир_Безпека

#Коаліція_Запоріжжя_1325

#Відповіді_на_виклики_війни


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь