A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Тренінг з профілактики професійного вигоряння

Дата: 07.02.2024 16:46
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Війна в Україні призводить до того, що кожен день, який ми проживаємо є стресовим. Це стосується усіх: і військовослужбовців, і мешканців окупованих регіонів, і тих, кому пощастило жити у відносно спокійних областях.

Стрес під час війни так чи інакше зачіпає кожну людину, хоча його сила, інтенсивність і наслідки для психіки та фізичного здоров’я можуть відрізнятись.

З метою вирішення питання морального та психологічного напруження, нормалізації стану та уникнення негативних наслідків психологинею, психодрамотерапевткою Наталією Заїкіною проведено тренінг з професійного вигоряння для жінок Вільнянської міської територіальної громади.

Учасники заходу ознайомилися з поняттям стресу, причинами його виникнення, емоційного вигоряння під час війни та його ознаками.

Під час інтерактивної роботи та практичних вправ присутні визначили стратегії поведінки у стресі, способи діагностики (маніпуляції та психологічні атаки), уразливі місця. Окрема увага була приділена способам швидкої релаксації, технікам візуалізації та медитації, особливостям їх самостійного використання.

«Повністю позбутися стресу під час війни навряд чи вдасться. Але якщо ви будете піклуватись про себе, про своє ментальне та фізичне здоров’я, то вам буде значно легше пережити усі випробування цього важкого періоду, підвищити рівень своїх професійних компетентностей та уникнути професійного вигоряння», - наголосила тренер під час проведення заходу.

Реалізація даного проєкту стала можливою завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

#Український_Жіночий_Фонд

#Жінки_Мир_Безпека

#Коаліція_Запоріжжя_1325

#Відповіді_на_виклики_війни

 


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь