Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 08.02.2024 11:44
Кількість переглядів: 116

Фото без опису 

       8 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко.  У ході засідання було розглянуто  важливі питання життєдіяльності громади.

         Члени виконкому розглянули проєкти рішень Вільнянської міської ради: про звіт щодо виконання Програми забезпечення «Пунктів незламності» Вільнянської міської територіальної громади на 2022 – 2023 роки; про звіт щодо виконання місцевої Програми «Захист ветеранів війни, бойових дій, ветеранів військової служби» на 2023 рік; про затвердження Програми «Підтримка Збройних Сил України на 2024 рік; про затвердження Програми підтримки Збройних Сил України, Державної Прикордонної служби України, Національної гвардії України, ТЦК та СП, правоохоронним органам, ДСНС на підрозділів територіальної оборони на 2024 рік;  про затвердження вартості проєктної документації  об’єктів «Капітальний ремонт зовнішніх мереж каналізації житлового будинку за адресою: пров. Гнаровської,1, м. Вільнянськ, Запорізька область” та “Реконструкція каналізаційної насосної станції КНС-1 по пров. Солідарності м. Вільнянськ Запорізької області” та інші не менш важливі питання.

Також членами виконкому були розглянуті майнові питання щодо житла для дитини та питання про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів стосовно 3дітей громади, проєкти рішень соціальних питань та програм.

        Всього члени виконавчого комітету розглянули 61 питання порядку денного. Засідання виконавчого комітету пройшло у діловому та конструктивному порядку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь