Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Тренінг від міжнародної організації «FHI 360»

Дата: 08.02.2024 16:40
Кількість переглядів: 304

 

Фото без опису

 

      «FHI 360» — це міжнародна некомерційна організація, яка працює над покращенням здоров’я та благополуччя людей у США та в усьому світі. Міжнародна організація FHI 360 існує за підтримки USAID.
      В Україні організація працює з 2012 року і зараз розширює свою діяльність задля допомоги населенню в умовах війни. Найбільший фокус діяльності організації зосереджено на медичній допомозі та соціальній підтримці.
        8 лютого представниця міжнародної організації «FHI 360» пані Ольга провела тренінг “Громади вільні від насильства. Правовий та соціальний захист постраждалих від гендерно зумовленого насильства” для жінок Вільнянської міської територіальної громади. У Пункті незламності були представниці дошкільних навчальних закладів та відділів, організацій, установ Вільнянської міської територіальної громади.
        Пані Ольга розповіла про види насильства, як реагувати, як себе захистити, правове законодавство України щодо насильства та куди звертатися. По закінченню тренінгу всі учасники отримали сертифікати. Наближаємо Перемогу разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь