Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відповідальна місія працівників РАЦСу

Дата: 09.02.2024 11:40
Кількість переглядів: 205

 

Фото без опису

 

          Емоційні та важливі події життя українців так чи інакше пов’язані з РАЦСом. Вільнянський відділ державної реєстрації актів цивільного стану — це комфортна, сучасна установа, де швидко та якісно надають багато послуг та обслуговують громадян Вільнянського та Новомиколаївського районів. Та іноді знаходитися в самій гущі подій людських доль зовсім не просто. Люди, приходячи у наш відділ РАЦСу, завжди знаходять розуміння та кваліфіковане професійне обслуговування. 
          В умовах повномасштабного вторгнення  наш відділ ДРАЦС не припиняв свою роботу, а продовжував забезпечувати надання послуг населенню, що і зараз лишаються актуальними: реєстрація народження, шлюбу, розірвання шлюбу, зміна імені, смерті, видача повторних документів тощо.
               За 2023 рік у Вільнянському  відділі ДРАСЦ склали актових записів цивільного стану про: шлюб —283; народження — 204; розірвання шлюбу — 39; зміну імені — 9. У Вільнянському відділі ДРАЦС приймають документи на поставлення Апостиля.
         Видають повторно свідоцтва (у випадку їх втрати або псування) та витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян (торік видали більше 1,5 тис. документів). 
        Послугою для батьків новонароджених діток «єМалятко» зараз користується 98% батьків. Набуває популярності реалізація проєктів подання заяв про повторну видачу свідоцтв та витягів із ДРАЦС через мережу Інтернет.
        Особливе відчуття єдності та згуртованості  викликають вітання під час реєстрації шлюбів від побратимів, які вітають військовослужбовців з урочистою подією. 
          Робота реєстраторів — ретельна, кропітка та якісна, бо вони учасники творіння людських доль. Головне - професійна та самовіддана робота цілого колективу, потужної команди: Ірина Шунькова, Ольга Гнаток, Ірина Гуртова, Олена Кучерова, Надія Кулеба, Ольга Потоцька і Сергій Бугайов, який зараз є військовослужбовцем Збройних Сил України та захищає нашу країну від загарбників. А очолює колектив  професіонал своєї справи та гарний керівник Світлана Волощук.
        Тож прийміть щирі вітання напередодні Вашого професійного свята 11 лютого - День працівників органів РАЦСу від міського голови Наталі Мусієнко: “Бажаю вам міцного здоров’я, миру, довголіття, розуміння та поваги від людей, вірних друзів, натхнення у роботі та затишку у ваших домівках. Нехай у кожному починанні на всіх життєвих дорогах будуть світлі щасливі обрії і ваші справи будуть корисні людям під мирним небом України!”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь