A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Підтримка громади U-LEAD з Європою

Дата: 15.02.2024 17:22
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

 

 

           Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.
         В часи війни та відбудови, робота Програми позитивно впливає на життя українців, оскільки U-LEAD розвиває спроможність громад приймати інклюзивні та прозорі рішення, надавати якісні місцеві послуги та втілювати в життя ефективні політики місцевого розвитку. U-LEAD продовжує надавати важливі знання, консультації, а також предмети обладнання, які допомагають українським громадам справитися з наслідками війни та підсилити їхню стійкість у середній та довгостроковій перспективі.
           Так 15 лютого 2024 року для соціальних потреб Вільнянської міської територіальної громади від «U-LEAD з Європою», безкоштовно надано транспортний засіб - легкова машина Ford Transit Trend Kombi, яка має 9 місць для сидіння. Така міжнародна технічна допомога надана у рамках проєкту (програми) “Підтримка реформи і децентралізації в Україні, програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку UDU/U-LEAD з Європою. Визначаємо приорітети, працюємо на благо громади та крокуємо разом до Перемоги! Дякуємо U-LEAD з Європою за підтримку Вільнянської МТГ у складні часи!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь