A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

До уваги підприємців малого і середнього бізнесу

Дата: 21.02.2024 10:54
Кількість переглядів: 151

 

Фото без опису

 

 

З метою зміцнення співпраці між представниками органів державної влади, територіальних громад та бізнесу, а також для підвищення обізнаності з питань можливостей розвитку громад і підприємництва  на базі Обласного центру занятості 20 лютого 2024 року відбувся семінар на тему: Державна та донорська підтримка громад та малого і середнього бізнесу».

В рамках семінару представники Фонду державного майна розповіли про спрощення процедури укладання угод на оренду державного майна та наголосили, що тривають аукціони з продажу об’єктів нерухомості Фонду державного майна. 

 З 19 по 23 лютого команда ФДМУ планує провести 18 приватизаційних аукціонів. Аукціони заплановані у Хмельницькій, Полтавській, Київській, Запорізькій, Полтавській, Вінницькій, Волинській, Житомирській, Черкаській, Одеській, Дніпропетровській та Львівській областях.

Серед об’єктів наступного тижня є будівлі, що розташовані у Вільнянській міській територіальній громаді.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайтах Фонду державного майна https://privatization.gov.ua та https://orenda.gov.ua

Представники обласного центру зайнятості розповіли, що триває прийом заявок на видачу грантів на створення або розвиток власного бізнесу за урядовими програмами "Власна справа" та "Грант для ветеранів та їх подружжя". Також наголосили, що з 1 червня 2023 року Державною службою зайнятості спрощено процедуру отримання ваучера на навчання! Відтепер можна подати онлайн-заявку на отримання ваучера безпосередньо на порталі служби. Інформацію про послуги центру зайнятості можна отримати на офіційному сайті https://www.dcz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь