A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Проєкт «Багатофункціональна допомога постраждалим від конфлікту людям, які проживають у важкодоступних районах Донецької, Запорізької,  Херсонської областей»

Дата: 26.02.2024 10:18
Кількість переглядів: 88

 

Фото без опису

 

Шановні земляки!
 
        У рамках проєкту «Багатофункціональна допомога постраждалим від конфлікту людям, які проживають у важкодоступних районах Донецької, Запорізької,  Херсонської областей», ми розпочинаємо програму транспортування громадян до населених пунктів, де можна оформити відповідні документи. Записатись на цю послугу можна в Пунктах Допомоги, які працюють у Вільнянській громаді. Право на допомогу в виїзді для оформлення документів,  першочергово   мають домогосподарства, в яких є люди похилого віку, люди з інвалідністю або важкими захворюваннями, домогосподарства очолювані одинокими людьми. У Пункті Допомоги вас зареєструють на таку поїздку. Також можлива організація евакуації громадян до безпечних місць. 
             Це Міжнародний соціальний проєкт, який здійснює ГО «Ліга соціально відповідальних жінок», регіональний партнер Угорської Екуменічної Служби Допомоги. Звертатись за допомогою в транпортуванні для оформлення документів та евакуації треба до оператора Пункту Допомоги Ольги за телефоном 050 753 75 68, та за адресою: м. Вільнянськ, вул. Бочарова 30 (УСЗН).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь