A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 29.02.2024 17:19
Кількість переглядів: 95

 

 

Фото без опису

 

      29 лютого відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Наталі Мусієнко. У ході засідання було розглянуто  важливі питання життєдіяльності громади.
         Члени виконкому розглянули проєкти рішень Програм на 2024 рік Вільнянської міської ради:  про затвердження Програми фінансової підтримки відділення поліції № 2 Запорізького РУП ГУНП в Запорізькій області у сфері профілактики правопорушень та забезпечення громадської безпеки на території Вільнянської МТГ; про затвердження «Програми поводження з безпритульними тваринами на території Вільнянської МТГ; про внесення змін до міської Програми «Безпечне місто на 2024 рік;  та інші не менш важливі питання.
          Заслухали звіти за 2023 рік щодо виконання медичних програм КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради; щодо виконання Програми розвитку освіти та виконання Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, здійснення представницьких та інших заходів ; щодо виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами; щодо виконання Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунальної власності  громади; щодо виконання Програми «Питна вода; щодо виконання Програми благоустрою населених пунктів Вільнянської громади. Також членами виконкому були розглянуті питання про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів стосовно  67 дітей громади.
       Розглянули Правила благоустрою території Вільнянської МТГ та створення архітектурно – містобудівної ради при відділі містобудування, архітектури та інфраструктури виконавчого комітету Вільнянської міської ради та затвердження її складу.     
         Всього члени виконавчого комітету розглянули 103 питання порядку денного. Начальник відділу освіти та культури Лариса Ганова доповіла на засіданні, що виконувачем обов’язків у комунальному дошкільному навчальному закладі "Ясла-садок № 3 "Сонечко" Вільнянської міської ради призначена Казарян Наталія Вікторівна. Засідання виконавчого комітету пройшло у діловому та конструктивному порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь