A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Історична виставка «Незламний, нескорений козацький дух українського народу»

Дата: 01.03.2024 11:02
Кількість переглядів: 90

 

 

 

Фото без опису

          Всеукраїнська історична пересувна виставка-естафета «Незламний, нескорений козацький дух українського народу» “мандрує” Україною. 29 лютого естафету прийняла Вільнянська міська територіальна громада. У нашій громаді побував Олександр Канівець – відомий філателіст, член Київського товариства Асоціації філателістів України, громадський діяч, член Асоціації випускників юридичного факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, а також організатор Всеукраїнської пересувної виставки «Незламний нескорений козацький дух українського народу». З цією метою її організатор – відомий громадсько-мистецький діяч України, Олександр Канівець вже 2 роки подорожує Україною, збирає і доповнює тематичну колекцію, створює нові авторські листівки, конверти, марки, присвячені пам’ятним знакам на честь видатних діячів української нації та знакових для нашої історії подій.

        Олександр Володимирович створив авторський конверт та поштові листівки Вільнянську, пов’язані із нашим рідним краєм. Міський голова Наталя Мусієнко скріпила своїм підписом і печаткою цю історичну подію на листівках та конвертах. Зібравши відповідні матеріали з усієї країни Олександр Канівець планує видати однойменну книгу про історичні місця, події, особистості української історії. Бажаємо успіху Олесандру у створенні книги про нашу країну - єдину та неподільну, у якій народ -це сила! Крокуємо разом до Перемоги, кожен працює на своєму фронті!

 

 

З біографії Олександра Канівця

Любов до збирання марок проявилася в Олександра Володимировича ще змалку. Батько колекціонера – художник, родом із Черкащини, мати – вишивальниця. Сам автор працював на різних роботах: був і рядовим міліціонером, і працівником Міністерства внутрішніх справ. Вийшовши на пенсію, почав активно проводити поштові естафети у різних містах України і за покликом серця, як він каже, об’їздив уже пів України, представляючи свої напрацювання. У планах – їхати далі, щоб показати, що¨наша країна – єдина і неподільна, а разом ми – велика сила, яка може творити дива. Подорожуючи від міста до міста, Олександр Канівець продовжує доповнювати свою тематичну колекцію, створюючи нові авторські листівки, конверти, марки, присвячені пам’ятним знакам на честь видатних діячів української нації та знакових для нашої історії подій.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь