Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ТРИВАЄ ДРУГИЙ ЕТАП ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ", ДО ЯКИХ ДОЛУЧИЛАСЯ ФУТБОЛЬНА КОМАНДА З МІСТА ВІЛЬНЯНСЬК, ЩО ВИСТУПАЄ ПІД НАЗВОЮ "ЛЕВИ"

Дата: 05.03.2024 09:32
Кількість переглядів: 82

 

 

 

 

Фото без опису
Вільнянські «Леви» готуються до змагань з футзалу в рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч». За словами тренера Володимира Негрея, гравці відчувають велику радість від можливості перевірити свої сили в рамках цього загальнонаціонального проєкту, який реалізується за ініціативою Президента України Володимира Зеленського.
💬"Наша команда — "Леви" Вільнянської міської ради. Зараз готуємось до обласного етапу змагань з футзалу в рамках всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги".
Діти дуже хочуть взяти участь, зайняти перші місця — спочатку в області, потім ще в Україні перше місце і тільки тоді вони їдуть до Буковелі", — розповідає Володимир Негрей.
🤝Навіть у умовах воєнного стану вчителі та тренери не зупиняють своєї праці, і завдяки їхній відданості у Запорізькій області готується нове покоління професійних спортсменів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь