Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання 47 сесії Вільнянської міської ради

Дата: 21.03.2024 17:17
Кількість переглядів: 192

 

 

Фото без опису

 

      21 березня відбулось пленарне засідання  сорок сьомої сесії Вільнянської міської ради восьмого скликання. Представники органів місцевої влади розглянули та затвердили питання згідно з порядком денним. На розгляд депутатам були представлено 94 питання.  Важливі питання, яким депутати приділили увагу були: про звіт міського голови про роботу виконавчих органів ради за 2023 рік; про затвердження звіту про виконання бюджету Вільнянської  міської територіальної громади за 2023 рік; про затвердження Програми «Підтримка Збройних Сил України на 2024 рік»; про звіт щодо виконання Програми благоустрою населених пунктів Вільнянської міської територіальної громади на 2023 рік;  про звіт щодо виконання Програми забезпечення «Пунктів незламності» Вільнянської міської територіальної громади на 2022 - 2023 роки; про звіт щодо виконання Цільової програми розвитку фізичної культури і спорту у Вільнянській міській територіальній громаді на 2022- 2026 роки; про внесення змін до Програми «Розробка генерального плану міста Вільнянська, плану зонування території міста Вільнянська Запорізької області (коригування)»  та інші важливі питання.
         У Вільнянській міській територіальній громаді розпочали свою роботу поліцейські офіцери громади (далі ПОГи), яких було представлено депутатському корпусу для подальшої співпраці задля забезпечення порядку та запобігання правопорушенням і злочинам у межах міської територіальної громади.  Для представлення ПОГів Вільнянської міської територіальної громади та роз’яснень їх функціональних обов’язків, повноважень та напрямків діяльності, на сесії були присутні т.в.о. заступника начальника Запорізького районного управління поліції з превентивної діяльності Ігор Шмельков та начальник сектору взаємодії з громадами відділу превенції Запорізького районного управління поліції Євген Захарченко. Як зазначили керівники, головні завдання поліцейського офіцера громади: підтримка постійного контакту з мешканцями Вільнянської МТГ, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася та ставала безпечнішою. Порядок в нашій громаді будуть забезпечувати поліцейські офіцери громади: Олександр Нестеров, Олексій Тітов та Денис Северин.  
            На сесії депутатський корпус заслухав та затвердив звіт міського голови за 2023 рік, в якому Наталя Мусієнко розповіла, що у 2023 році вся громада сфокусувалися на головному — допомозі захисникам, безпеці мешканців громади, забезпеченні сталості критичної інфраструктури, турботі про тих, хто потребує підтримки. А також Наталя Олександрівна подякувала нашим Захисникам і Захисницям за надію на майбутнє, за кожен клаптик звільненої від окупантів землі, волонтерам, платникам податків, мешканцям громади, депутатам за наближення нашої спільної Перемоги і роботу кожного на своєму фронті.
           Депутатами було заслухано та затверджено звіт про виконання бюджету Вільнянської міської територіальної громади за 2023 рік, який представила начальник фінансового відділу Вільнянської міської ради Ольга Бєла, згідно якого за 2023 рік доходи були у сумі 180 503,7 тис. гривен та видатки - у сумі 180 870,5 тис. гривен. А щодо  змін та доповнень до бюджету Вільнянської міської територіальної громади на 2024 рік, то кошти будуть спрямовані на заходи оборонного спрямування (дотація у розмірі 3 мільйона), енергоносії та комунальні послуги установ та закладів громади, а також на фінансування заходів місцевих цільових програм на 2024 рік.

        Також було прийнято Положення про відділ економічного розвитку, торгівлі та регуляторної політики виконавчого комітету Вільнянської міської ради, робота якого буде спрямована на сприяння реалізації стратегічних і поточних програм економічного і соціального розвитку громади. Зі змінами та правками прийнято Положення про відділ з питань взаємодії з правоохоронними органами, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та оборонної роботи виконавчого комітету Вільнянської міської ради, першочерговим завданням якого є оборонна робота.
         Представники органів місцевої влади прийняли звіти щодо медичних програм та розглянули ряд земельних питань, за результатами чого прийняті відповідні рішення. Також депутатами були розглянуті звернення мешканців громади. Засідання сесії пройшло в діловому та конструктивному порядку, з рішеннями якої ви зможете ознайомитися на нашому сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь