Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Духовий оркестр з нагоди 10-ї річниці з дня створення Національної гвардії України

Дата: 22.03.2024 15:20
Кількість переглядів: 108

 

Фото без опису

 

 

          Духовий оркестр військової частини 3029 Національної гвардії України з нагоди 10-ї річниці з дня створення Національної гвардії України (26 березня) відвідав Вільнянську МТГ з концертом патріотичної пісні, щоб підняти бойових дух та підтримати у важкі часи війни. Концерт відбувся в укритті з дотриманням всіх норм безпекової ситуації, на якому звучало чимало зворушливих пісень, які торкаються до самого серця, і чимало патріотичних, які додають сил та віри у Перемогу. Звучали такі пісні, що стали символом незламності українського народу: «Я піду в далекі гори», «Їхали козаки», «Обійми», «Ой у лузі червона калина», «Ой на горі два дубки», «Смерека»,  «Моя Україна» та інші. Представники освітніх закладів громади підспівували знайомі душевні мелодії та гучно аплодували музикантам та солістам.         
     Хлопці підтримують піснею, адже знають, що там нелегко. Духовні пісні це те, що скріплює та зміцнює, згуртовує та об’єднує. Міський голова Наталя Мусієнко подякувала хлопцям за бойових дух, за патріотичні пісні, що торкаються струн душі, та дала настанову – готувати репертуар для нашої спільної Перемоги, які ми всі так чекаємо й з нетерпінням відзначимо на нашій площі Фестивальній. Слава Україні! Героям слава! 
       З прийдешнім святом - Днем Національної гвардії України, з річницею. Шановні військовослужбовці Національної гвардії України, хай Бог оберігає, щиро дякуємо вам за мужність і незламність, за кожне врятоване життя у боротьбі з окупантами та героїчну оборону наших міст. Ви гідні беззаперечної поваги та наслідування. Бажаємо вам міцного здоров’я, незламної волі, стійкості та надійного родинного тилу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь