A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ВЕСНЯНА ТОЛОКА

Дата: 29.03.2024 09:52
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

 

      Сьогодні ми усі прагнемо Перемоги й попри війну маємо дотримуватись доброї української традиції - великої  спільної толоки. Тому 29 березня о 12.00 відбудеться міська весняна толока із залученням мешканців громади.  Буде 2 локації: перша – парк Ювілейний (біля фонтану); друга- біля КНП «Вільнянська багатопрофільна лікарня» Вільнянської міської ради по провулку Валерії Гнаровської. У старостинських округах локація – біля адмінбудівлі старостату. З собою мати необхідний інвентар (рукавички, пакети для сміття, граблі та інше). 
      Звертаємось до керівників установ, сільгоспвиробників, підприємців, до депутатів і старост Новогупалівського та Любимівського старостинських округів Вільнянської міської територіальної громади провести заходи з благоустрою, санітарної очистки на закріплених та прилеглих територіях, упорядкування місць поховання померлих  та загиблих захисників, пам’ятних знаків та інших локацій, які цього потребують.
      Закликаємо мешканців Вільнянської міської територіальної громади впорядковувати прилеглі до власних домогосподарств території, прибрати (не спалювати!)  побутове сміття, залишки сухої рослинності, гілля, будівельні матеріали та інші відходи. 
       Запрошуємо  молодь та  усіх небайдужих, хто тимчасово мешкає у нашій громаді, долучитись до прибирання та поліпшення естетичного, санітарного та екологічного стану  Вільнянської громади. 
Спільно готуймо нашу громаду до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь