A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Здійснено профілактичний рейд

Дата: 29.03.2024 11:08
Кількість переглядів: 123

Фото без опису


         Метою профілактичних рейдів служби у справах дітей є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах. Тому спеціалістами служби у справах дітей Вільнянської міської ради  спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Запорізького РУП ГУНП України в Запорізькій області, поліцейським офіцером Вільнянської МТГ, провідним інспектором ЗРУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області систематично проводяться профілактичні рейди по родинам, які перебувають у складних життєвих обставинах
        Так, 27 березня 2024 року, начальником служби у справах дітей Вільнянської міської ради Оленою Павлюк, інспектором СЮП  Оленою Казарян, офіцером громади Олександром Нестеровим, провідним  інспектором ГУ ДСНС Олександром Терзою, проведено спільний профілактичний рейд на території Вільнянської міської територіальної громади. Мета - перевірка умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, підтримки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
      У ході проведення рейду здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання  6  сімей, в яких виховується 22 дітей. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.
      З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, недопущення домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми, зловживання алкогольними напоями, пошуків роботи та працевлаштування за місцем проживання, а з дітьми – дотримання правил безпеки на весняних канікулах.
       Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь