A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Пам’ятаємо Дмитра Міщанчука 

Дата: 29.03.2024 11:51
Кількість переглядів: 152

 

Фото без опису

     Сьогодні б виповнилося, 24 роки нашому захиснику Дмитру Міщанчуку,29 березня 2000 року народження,  якби війна не забрала його життя. 
      Війна 2022 року не залишила Дмитра Олександровича Міщанчука байдужим та змусила  боронити свою рідну землю від загарбників. 
        Навчався у Академії Державної пенітенціарної служби у місті Чернігові. Після навчання Дмитро працював наладчиком механіка верстатів на ПАТ «Запоріжсталь», а останнім місцем роботи була Вільнянська виправна колонія № 20. Міщанчук Дмитро був вихованцем дитячої юнацької спортивної школи «Колос», відділення футболу. З дитинства хлопець професійно займався спортом, тому й став чемпіоном України з дворового футболу.
    Дмитро Олександрович був призваний військовим комісаріатом  Заводського району у місті Запоріжжя 14 квітня 2022 року до військової частини.
    Був механіком-водієм механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону. Дмитро весь цей час захищав українські території у Харкові, Гуляйполі та Бахмуті, та не судилося.
       8 червня 2023 року в селі Роботине Пологівського району Запорізької області під час виконання бойових завдань, повязаних із захистом Батьківщини, він загинув під обстрілами.
      Пам'ятаємо тебе, захиснику! Світла та вічна пам'ять тобі, Дмитро!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь