A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Пам’ятаємо наших захисників

Дата: 01.04.2024 16:04
Кількість переглядів: 139

 

Фото без опису

1 квітня 2022 року не стало наших захисників: Миколи Стаськів, Сергія Сагайдака, Івана Куракіна, Андрія Галича.

       Стаськів Микола Миколайович народився 1 листопада 1994 року у місті Вільнянську. Микола брав участь у захисті кордонів України в зоні Антитерористичної операції. Під час виконання бойового завдання в зоні проведення бойових дій по захисту незалежності та суверенітету України у селі Роздольне Донецької області, 1 квітня 2022 року отримав поранення, несумісні з життям. 

      Сагайдак Сергій Володимирович народився 17 травня 1977 року у місті Вільнянську. З 1995 року проходив строкову військову службу у Збройних Силах України міста Ясинувате Донецької області.   Під час виконання бойового завдання в зоні проведення бойових дій по захисту незалежності та суверенітету України у селі Роздольне Донецької області, 1 квітня 2022 року отримав поранення, несумісні з життям. 

      Куракін Іван Володимирович народився 15 червня 1988 року у місті Вільнянську.  З 2007 року проходив строкову службу в десантно-штурмових військах у місті Миколаєві.   Коли прийшла війна на нашу землю, пішов захищати рідну Батьківщину. Під час виконання бойового завдання в зоні проведення бойових дій по захисту незалежності та суверенітету України у селі Роздольне Донецької області, 1 квітня 2022 року отримав поранення, несумісні з життям. 


       Галич Андрій Олександрович, 29 квітня 1980 року народження, з 1998 року проходив строкову службу в морфлоті у місті Севастополі. Після закінчення служби, приїхав в рідне місто Вільнянськ. Коли почалася війна, без вагань пішов боронити рідну Україну. Під час виконання бойового завдання в зоні проведення бойових дій по захисту незалежності та суверенітету України у селі Роздольне Донецької області, 1 квітня 2022 року отримав поранення, несумісні з життям. 

ПАМ'ЯТАЄМО ВАС, ЗАХИСНИКИ! СВІТЛА ВАМ ПАМ'ЯТЬ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь