A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

20 років ТОВ "Вільнянський хлібокомбінат"  

Дата: 03.04.2024 08:33
Кількість переглядів: 84

 

Фото без опису

 

Вже 20 років ТОВ "Вільнянський хлібокомбінат"  щодня дарує вільнянцям смачний хліб. Підприємство постійно змінюється і розвивається, аби бути найкращими для своїх споживачів. З нагоди ювілею, всіх працівників Вільнянського хлібокомбінату, колег і партнерів підприємства вітаємо з 20-річчям.

Хочу від себе особисто та від імені усієї нашої громади привітати колектив підприємства на чолі з директором Кичилою Андрієм Петровичем з ювілеєм! Щиро дякую за потужну співпрацю та взаєморозуміння!
Велика подяка кожному працівнику підприємства, адже завдяки вашій щоденній, безперебійній праці, наша громада була забезпечена безкоштовним хлібом на початку війни. Дякуємо підприємству за внесок в економічний розвиток Вільнянської громади.
Нехай на виробництві завжди будуть потрібні інгредієнти, а настрій завжди буде хорошим для того, щоб нічого не заважало створювати якісний і смачний хліб! А найголовнішою нагородою буде людська подяка! Зичу вам міцного здоров’я, мирного та продуктивного життя, злагоди в родинах, подальшого потужного розвитку на благо громади та України. Успіхів та процвітання! Зі святом!

З повагою,
міський голова Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь