Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

В пріоритеті – покращення якості надання соціальних послуг

Дата: 05.04.2024 11:20
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Поліпшення якості соціальних послуг – один із пріоритетних напрямків діяльності Вільнянської міської ради. Жителі громади, особливо це стосується людей похилого віку, осіб з інвалідністю, не повинні залишитися на одинці зі своїми проблемами, а мають отримувати допомогу якісно та своєчасно.

З метою організації надання відповідних послуг соціального характеру для незахищених верств населення, в рамках проєкту Програми розвитку ООН в Україні, за підтримки Запорізької обласної державної адміністрації та Міністерства соціальної політики України, Вільнянською міською радою отримано два електроскутери.

Цей транспорт сприятиме мобільності працівників соціальної сфери та наблизить соціальні послуги до найбільш вразливих категорій населення. Скутери можуть проїхати по бездоріжжю, дістатися віддалених населених пунктів, де проживають люди, які потребують підтримки.

Важливо, що експлуатація електроскутера є екологічно чистою. Він оснащений потужним двигуном та ємним акумулятором, який дозволить переміщатися на відстань до 70 кілометрів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь