Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання робочої групи щодо перейменування назв вулиць і провулків, що пов’язані з державою-агресором - Російською Федерацією

Дата: 08.04.2024 14:37
Кількість переглядів: 104

 

Фото без опису

 

      Сьогодні 8 квітня відбулося засідання робочої групи  з питання зміни назв вулиць і провулків у Вільнянській міській територіальній громаді. Членів групи ознайомлено з пропозиціями, які надійшли від мешканців громади.     
       Робоча група була зібрана вже в котрий раз з метою перейменування на території Вільнянської міської територіальної громади назв вулиць і провулків, що пов’язані з державою-агресором - Російською Федерацією. До неї увійшли: депутати, вчителі-історики шкіл громади, староста Новогупалівського старостинського округу, директор Вільнянського краєзнавчого музею та активні мешканці громади.
      Засідання робочої групи  пройшло в дискусійному форматі також за участі представників вулиць. Для обговорення залишаються ще 3 вулиці: Горького, Першотравнева та 12 квітня. Перейменовані вулиці та провулки буде оприлюднено на сайті після засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь